Over ons

Wij, Sjoerd Hers (geboren in Holland) en Pasita Martinez  startten de Hospedria in 1994. 
Na 7 jaar een appartementencomplex op Mallorca gerund te hebben kregen ze j de kans om hun droom in het toerisme te verwezenlijken. Ze opende namelijk een eigen klein hotelletje 'with charm', genaamd 'Hospederia Guts Muths' op het Spaanse platteland in het Noordwesten van Spanje. Dit was op dat moment een achterstandsgebied zonder industrie en met een zeer hoge bevolkingsleegloop. 
In eerste instantie zag men zijn idee om hier een hotel te beginnen als gekkenwerk, maar de gekozen formule bleek een groot succes en is door vele ondernemers op nationaal niveau overgenomen. Daarom worden Pacita en Sjoerd door vele professionals in het toerisme als een van de pioniers van het Toerisme Rural (plattelands toerisme) en cultureel toerisme in Noordwest Spanje gezien. 

Sjoerd Hers (geboren in Holland) en Pacita Martinez  startten de Hospedria in 1994. Na 7 jaar een appartementencomplex op Mallorca gerund te hebben kregen ze de kans om hun droom in het toerisme te verwezenlijken. Ze openden een eigen klein sfeervol plattelandshotel, genaamd 'Hospederia Guts Muths' op het Spaanse platteland in het Noordwesten van Spanje. Dit was op dat moment een achterstandsgebied zonder industrie en met een zeer hoge bevolkingsleegloop. 

In eerste instantie zag men zijn idee om hier een hotel te beginnen als gekkenwerk, maar de gekozen formule bleek een groot succes en is door vele ondernemers op nationaal niveau overgenomen. Daarom worden Pasita en Sjoerd door vele professionals in het toerisme als een van de pioniers van het Toerisme Rural (plattelands toerisme) en cultureel toerisme in Noordwest Spanje gezien. 

Volg ons!

Reserveren

Meer informatie of direct reser- veren neem contact met ons op

(987) 691 123

Ook grote groepen, trouwerijen en evenementen mogelijk.

Klik hier voor online reserveren.